Astrologi-kursus og foredrag

Skæbne eller fri vilje?

Jeg tror helt klart på den frie vilje. Astrologi er et værktøj til at se dine styrker og muligheder. Du kan lære dig selv bedre at kende, og det bliver nemmere at styrke dine svagheder og bruge dine styrker. Horoskopet viser, hvilke energier, der skal bruges for ikke at blive provokerende for dig.

Næste astrologi-kursus

Kursus

2018

25. august. Fjerde hus i tegn. Hjem, familie. Det er her, du kommer fra, dine rødder og din base.

22. september. Femte hus i tegn. Lysthuset. Her ses dine børn.

20. oktober. Sjette hus i tegn. Hverdagen, helbred. Her ses, hvilken energi, du skal have ind i din hverdag for at styrke dit helbred.

17. november. Syvende hus i tegn. Partner. Her ses, hvilken kæreste du tiltrækkes af. Denne dag er der oven i købet vegetarisk julefrokost for kursisterne. Det koster ikke ekstra. Du skal blot møde kl. 12 for at deltage i julefrokosten.

2019

Januar. Ottende hus i tegn. Skyggen. Det du elsker at hade. Dine psykologiske resurser.

Februar. Niende hus i tegn. Uddannelse, tro. Her ses, hvad du tror på og hvad, der udvikler dig.

Marts. Tiende hus i tegn. Målsætning. Mål, retning og mening. Her ses, hvilken energi din karriere giver dig.

April. Elvte hus i tegn. Venner, forening, fritid. Her ses, hvilken energi, du skal have ind i din fritid.

Maj. Tolvte hus i tegn. Det spirituelle område. Her ses hvilken energi din spiritualitet giver dig.

Juni. Karma. Hvor kommer du fra og hvor er du på vej hen?

August. Planeten Kosmos. Helbred

September. Planeten Transpluto. Parforhold.

Oktober. Planeten Pluto. Død og genfødsel.

November. Planeten Solen. Barnet der folder sig ud.

2020

Januar. Skygger. Dem du elsker at hade.

Februar. Elementer. Ild, jord, luft og vand. Hvordan er dine elementer i forhold til hinanden?

Du vil på kurset få kendskab til hvilken betydning dit horoskop har på dit liv. Du lærer, hvilken betydning dagens emne har for dit horoskop.

Du vil få tips til hvordan, du bruger dit horoskop til gavn for dig.

Vi tager udgangspunkt i kursisternes horoskoper.

Kurset består af oplæg og eksempler fra kursisternes horoskoper. Der vil også være workshops med fokus på dit horoskop. Bliv klogere på dig selv gennem dit horoskop. Få bevidsthed på dine stærke og svage sider. Lær at bruge dine muligheder.

Du kan vælge at komme og spise med!

Mini-kursus i at lave vegetarmad

Kommer du før, kan du deltage i et mini-kursus i at lave let og lækker vegetarmad af årstidens friske, økologiske råvarer.

Du kan også vælge først at komme til frokosttid og spise med, eller når astrologi-kurset starter.

Program

kl. 10.00 – Kursus i at lave vegetarmad.

kl. 12.00 – Vegetar-frokost.

kl. 13.00 – Astrologi-kurset starter.

kl. 14.45 – Kaffe/te

kl. 15.15 – Workshops: Kursisternes horoskoper

kl. 16.40 – Evaluering og afslutning

Alt efter hvor mange kommentarer og spørgsmål der er fra kursisterne, kan der være ændringer i programmet.

Pris

Astrologiundervisning pr. gang kr. 225,00

Astrologiundervisning + vegetarfrokost - pr. gang kr. 275,-

Astrologiundervisning + vegetarfrokost + kursus i vegetarmad - pr. gang kr. 300,00

Kurserne kan tages enkeltvis eller samlet. Selvom du får mest ud af at deltage i alle 12 kurser, er kurserne tilrettelagt, så du også kan plukke i dem eller tage et enkelt kursus.

Kurset foregår Bymarken 42, Arden

Tilmelding eller yderligere information
mail: monrad@livszonen.dk;
tlf. 98 56 16 11; mobil 51 22 68 72

Sådan siger kursisterne om kurset

Torild Nielsen: "På kurset har jeg lært om horoskopet og den indflydelse, det har på mit liv. Jeg er blevet mere opmærksom på planeternes indflydelse, og at det vil påvirke mit hverdagsliv. Jeg er blevet klar over de særlige forhold i stjernetegnet, som er forudsagt, og som gør, at jeg bedre forstår de ting, som sker i mit liv, og at det har en højere mening for mig. Det unikke ved kurset er, at jeg kan være med til at udvikle mig, særligt de sider af mig, som horoskopet viser, vil gavne mig. Alle som er interesseret i personlig udvikling, vil virkelig have gavn af kurset. Det er et selvudviklings kursus. Det viser så mange sider af os, stærke som svage. Og som vi ikke er klar over, har stor indflydelse på vores liv og hverdag sammen med vores medmennesker. "

Lene Korsgaard: "Jeg deltager på Hanne & Eriks kursus i en dejlig atmosfære, som for nogle starter med at lave/spise vegetarmad, som altid bliver rost. Gennemgangen af dagens program giver en god indsigt i de forskellige stjernetegn, ligesom Hanne har forberedt, hvem af kursisterne der har noget, som hun spørger ind til. I pausen serveres der kaffe og vegetarisk postej. Herefter gennemgås vores horoskop med dagens emne. Det giver en god forståelse for den enkelte. Vi slutter kurset med en dejlig meditation af Erik. Det er en dejlig eftermiddag, som alle kan deltage i, med og uden astrologisk baggrund. Kurset giver en indsigt i, hvem vi er, og også hvem vores omgangskreds er, da vi jo behandler alle energier. At lære astrologi er for mig en stor indsigt og forståelse i , hvilke redskaber vi kan gøre brug af. Da Hanne og Erik arbejder meget med det, har de meget at give af."

Violetta Arenshøj: "Det har været og er et meget lærerigt kursus, nu på andet år, jeg går på. Det har givet rigtigt meget både personligt og åndeligt. Det rykker noget hver gang på et meget positivt plan. Jeg glæder mig altid meget til de lørdage, hvor vi har kursus. Og maden er vidunderlig, begge dele i særklasse."

Elena Hansen: "Jeg har fået nogle indsigter fortalt på en meget positiv måde. Jeg er blevet klar over, at horoskopet er meget mere end bare det stjertegn, man er født i, det drejer sig meget om ascendent, målsætning, måneknuder og alle planeternes placering, hvilke planeter, der står i hvilke huse og meget mere. Der er så mange ekstra vinkler at se et horoskop på. Jeg er færdig med at sige, når du er det stjernetegn, så er du sådan. Den indsigt, jeg har fået, gør, at jeg bedre forstår mig selv, kan bedre bære over med mig selv og alle andre. Der er jo ting, jeg ikke bryder mig om både ved mig selv og i høj grad også ved andre. Når det bliver fortalt, forstår jeg meget bedre, at jeg eller andre er et produkt af hele horoskopet. Det betyder jo ikke, at vi ikke kan arbejde med det, men nogen ting er bare lidt svært for den ene og er ganske let for den anden. Det bliver jo positivt i den forstand, at jeg har set, der er nogle lektier, vi kan/skal lære og måske arbejde med det med for at få tingene til at lykkes.Det er jo nødvendigt, hvis vi vil fremad og udvikle os, så at arbejde med det, der er lidt sværere og så bære over med sig selv, når det er svært. Måske også bede om hjælp til de ting, der er meget svære eller tunge at komme igennem. Det har jeg fået en større forståelse for via kurset. Det er altid velforberedte undervisere. Jeg synes, alle nybegyndere og lidt øvede, kan have glæde af kurset. Det giver bare så meget forståelse for sig selv og andre mennesker."